Pálinkafőző tanfolyam

Oktatás
Rossz pálinka
Gyenge minsőségű, értéktelen gyümölcsökből készül. Arctalan, a szakmaiságot nélkülözi, egyedüli értéke a jelentős alkoholtartalom. 18-20q C-on kihangsúlyozza hibáit, melyek elfedik eredendően kevés értékét. Élvezhetetlen, zavaró illatalkatói /ragasztó, higító, aceton, nehéz, szúrós érzet, diszharmónikus, nehéz, darabos, főtt, kozmás, égett dohos, savanykás ízérzet kölcsönöznek neki. Mértékletes fogyasztása is kellemetlen élményt nyújt, ráadásul egészségtelen; a pálinka jó hírnevét rontja. Az olcsó pálikát fogadja fenntartással!
Tanfolyam díja
Jó pálinka
Kiváló minőségű, válogatott gyümölcsből készül. Egyedi értékeket hordoz, utal alkotójának ízvilágára, szakmaiságára, elkötelezettségére. 18-20oC-on speciális pohárban fogyasztva kiteljesedik szépsége, illatgazdag, élvehető tiszta, gyümölcsre jellemző, virágos, fűszeres illatok. Harmónikus, karakteres, hosszantartó gyümölcsös ízek. Mértékletes fogyasztás élményt nyújt, a kultúrált alkoholfogyasztás része és a gasztronómiai élvezetek kiteljesedése. A magyar kultúra része, hungaricum.
 
Acsai szeszfőzde    |   2351 Alsónémedi, Külterület
 Az oldalt szolgáltatja: wlap.hu